Tunga fordon

 

Om du vill anlita oss…

 

Ta kontakt med oss via mail eller telefon så talar vi igenom vad som

ska göras och bokar in en tid som passar för er. Har ni en större fordonspark så bokar vi ett personligt möte och gör en kostnadsbedömning när vi gått igenom den.

Vi kan även göra jobb på ett begränsat antal fordon/fönster och att ni sen bestämmer om ni vill fortsätta med oss och även få möjlighet om ni vill skriva ett serviceavtal för att erhålla fler rabatter och fördelar att bli prioriterad kund. 

 


När vi kommer…

 

Vanligtvis utför vi jobben när fordonen är ställda och er personal går hem för dagen. Vi flyttar fordonen själva, vilket betyder att ni inte behöver frigöra personal för detta! I den mån era regler tillåter detta. När vi är klara städar vi verkstaden och tar med oss allt avfall. Fordonen har under kvällen/natten blivit servade och är klara att tas i bruk när ert morgonpass startar och ni märker inte ens att vi varit där! Verkstadschefen får alltid klartecken ang. kör iväg tiden på respektive fordon.Ambulerande service

 

En del maskiner är lite svåra att transportera då kan vi åka ut för glasbyte men vi gör inga jobb utomhus vid byte av limmade partier pga härdningstemperatur osv.

 

Vid enstaka mindre jobb kan vi ha svårt att åka långt om vi inte har andra jobb inbokade på vägen/orten. Ring så diskuterar vi ditt ärende!

I övrigt för buss och lastbil så kommer vi ut till er depå och gör jobben men kan även ta emot på våra verkstäder i Hudiksvall och Borlänge där vi också utgår ifrån. Fler filialer är planerade inom kort. 

 

Passar vår service för er..?

 

Vi svarar gärna på era funderingar, men ibland kan man behöva mer

information då kraven på serviceinköp hårdnar i branschen. 

Ni är välkomna att kontakta någon av våra kunder för referenser! 

 

Våra kunder är privatpersoner, privata bolag,kommuner,landsting,märkesverkstäder.


Vi Erbjuder följande tjänster! men tvekan inte att fråga om något saknas !Vi byter glas på alla typer av tunga fordon och maskiner!  Vindrutor,bakrutor, sidoglas, backspeglar, destinationsskyltar.


Tätning/fogning av sidoglas,skyltar,vindrutor, takluckor etc.   -   Rostlagning av rutramar innan glasbyte. 


Lagning av plastdetaljer på bussar, tex hörn backspeglar.   -    Montage av dekaler och foliering.  -  Montage av stenskottsfilm.


Lagning av stenskott och försäljning av lagningsutrustning/utbildning.  -  Slipning av ristat glas.