Fastighet

Kommun eller fastighetsägare ?  Vi har kostnadseffektiva lösningar på era problem  Ring oss på 020-150 240

Har du ett värmeproblem inomhus?

Vi har ett brett utbud av miljögodkända fönsterfilmer som reducerar värme och uv ljus som bleker möbler. Inga mer speglingar i datorskärmen! Behöver hjälp med insynskydd ? både ute och inomhus.. 

Det finns ett flertal spegelfilmer som skyddar mot insyn men ger även alla andra positiva effekter av att ha fönsterfilm. Inomhus används ofta frostfilmer för en mjukare miljö, dessa finns även med dekor.


Har du verksamhet i en fastighet med glaspartier som behöver skyddas för att förhindra splitter och personskador vid en olycka?

Stora skyltfönster eller offentliga miljöer tex. skolor och daghem kan vara extra utsatta för olyckor/skadegörelse. En speciell fönster film används för att förstärka glaset och binda ev. splitter. 


Vill du göra det svårare för tjuven vid ett inbrott ? Även här finns en speciellt framtagen fönsterfilm som ökar glasets hållfasthet och gör det svårgenomträngligt. 

Klotter i offentliga miljöer..


Vi har lösningar för att arbeta förebyggande med klotter både på fasader föremål och på glas.

Där även ristning utav glas.


Föremål för klotter kan vara tex. fasader, tunnlar, papperskorgar, vägbommar, garageportar etc. 


Vi arbetar både med en typ av skyddsfilm som byts ut med intervall och därmed skyddar föremålen ifrån bestående skador. 


På fasader och andra cementerade ytor används en specialvätska som sprayas på och oönskad färg som målas på kan lätt tvättas bort. 


Ristning på glasytor slipas bort med specialverktyg.

Fler nyheter inom kort..